Hur sjuk kan man bli?

Vällingby Ridcenter (eller Grimsta Ridanläggning som den heter hos kommunen) ligger vägg i vägg med Grimsta IP, och som alla vet så spelar Bromma Pojkarna sina hemmamatcher på Grimsta. Förra (eller förrförra?) året när BP spelade i Allsvenskan var ett ent jäkla helvetes år för våran del på ridskolan. Det var total kaos varje gång BP spelade hemma match, och många av ridskolan elever kom inte fram till ridskolan för att det var sånt kaos på vägen.
När de sedan åkte ner i Superettan igen så lugnade det ner sig betydligt. Jag menar, vilka vill se BP möta Falkenberg lixom? Lantislaget vs. Lantislaget!

Idag var det ju match igen, till och med Derby. BP mötte Hammarby.. Det funkade väl rätt bra, enda tills matchen var slut. Då skulle ju alla minsann ut samtidigt, från 3 olika håll..
Men det jag egentligen skulle komma till.. När vi var påväg hem och var längst bort vid den lilla fotbollsplanen, alltså närmast slottet, så stod det ett gäng polishästar där. Helt plötsligt är det någon jävla idiot som kastar en smällare rakt mot hästarna! Hur kan man vara så jävla korkad att man kastar en smällare mot ett djur?!
Förstår lixom inte det roliga i det. Vad har de stackars hästarna gjort mot dem?
Som tur var så blev ingen häst (eller annan människa) träffad, men tänk om smällaren hade hmnat lite mer åt ena hållet, då hade troligtvs någon träffats med tanke på hur mycket människor det var just där just då!


Tänk vad tåliga de är dessa hästar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0