Ikväll: hoppning!

Eftersom Fia, som jag rider för på onsdagkvällar, är bortrest den här veckan, så ska vi istället ha hoppning för Kristin!
Jag tycker det är jätteroligt att hoppa någongång då och då, och framförallt för Kristin som är så duktig och alltid har roliga övningar! Och trots att vi är en dressyrspecial så får vi faktiskt HOPPA lite, inet bara trava över upphöjda cavaletti lixom ;)
Då är bara frågan vem jag ska hoppa på ikväll? Jag håller en tumme för att det blir Theo, även fast jag egentligen inte gillar att hoppa honom. Men han är väldigt snäll och gör precis vad han ska, och det gillar ju jag ;) Senast jag hoppade (bortsett från när vi hoppade i skogen för ett par veckorsen) så var det på hoppstjärnan Kim (som var livrädd för bommar, men tillslut lyckades ta sig över en mur!). Innan det så var Jack min lilla hoppstjärna! Men eftersom Klimpen inte finns på v-by längre och Jackis är alldeles för liten, så blir det spännande att se vem som får agera stjärna idag :)


Dampisen får hoppa lilla muren, hösten 2010.


Kommentarer
Postat av: Anna S

Tack! :) Fast så himla liten är hon inte :p, ungefär 175 cm hög.

2011-05-18 @ 16:10:27
URL: http://missbelinda.blogg.se/
Postat av: Anna S

Sv: Haha, det kanske beror på att jag också är runt 175 lång. Sen så blir man kanske lite lurad av det rosa, det är ju inte så många stora hästar som brukar ha det, mest ponnysar^^ :)

2011-05-18 @ 16:20:41
URL: http://missbelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0