Bushäst..

Den här dagen har ägnats åt hard work work! Började ju kl 6 imorse och mådde pyton hela morgonen, men det gick över framåt lunch tack o lov!
Var ju ensam fram till 12 då Louise kom, och faktiskt måste jag erkänna att det vr ganska skönt att vara själv på morgonen. När stallet var färdigt vid 9 kunde man gå runt och pyssla lite för sig själv fram tills dess att hästarna skulle in vid 10.
alla hästarna hade vilodag idag, så jag har skrittat ett par vändor kan man säga.. När jag var inne på häst nummer tre, vilket var Royne, som skulle skrittas så var jag ganska stelfrusen trots att jag hade långkalsonger under ridbyxorna, fleecetröja och dunjacka..
Royne var iaf ett riktigt pain in the ass idag.. Började redan efter fem mnuter och försökte vända om när det kom en bil. Vi fick tillfälle att träna lite skutt upp och ner ur diken och annat nödvändigt.. Men jag har kommit på att det gäller att bråka lite med honom, för då blir han snäll! Är han bara lite tittig så att man inte kan bli arg på honom så går han och är lite halvt på tårna hela vägen. Får man dock bråka med honom så blir han snäll!

Imorgon ska vi nog rida ut om det inte är alltför äckligt väder, då väntar vi till på tisdag!

Min Babe <3

Dagens skrittoutfit ;)
Schabrak: Lattefärgat med brun och vit kant från Horze
Benskydd: Back on track arbetsdamasker fram, strykkappor från Jacson bak
Täcke: svart med lila kant från Hööks
Sadel: Wellington Elite
Träns: Cheval med guld-silvrigt swarovski pannband


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0