Haha en liten förklaring!

Elin om Film: Royne träning 111104:
Det andra klippet som du har i din "videofyme" heter "tränig royal" . Men samtidigt så visar du din utrusting och du säger att "man kan inte se min ponny för han står lägnst bort i hagen." Men du har ju inte en ponny längre? Jag förstår inte riktigt..? Tycker du att det namnet passade på videoklippet? Och varför säger du i videoklippet att du har så mycket pengar och skryter, det är väl din mamma som har pengar och inte du?

Haha ja jag får väl förklara mig ordentligt här då..! Det är nämigen så att när jag skulle ladda upp filmen från träningen så råkade jag välja fel film. Den där fantastiska filmen som råkade bli uppladdad spelade jag, Frida och Erica in förra sommaren. Vi driver som attan hela filmen igenom! För det första så pratar jag inte alls sådär spydigt i verkligheten och för det andra så hittar jag på mer än hälften av vad som sägs!
Och när det gäller pengar, märken och "det tänker jag inte säga för jag vill inte att någon annan ska köpa likadan" så är det dressyrmupparna vi driver med. Vet inte om ni minns det, men förra sommaren så (tyckte iaf vi) försökte de framstå som två pengarträd. De hade bara saker från dyra och fina märken och ville inte berätta vilket märke ett visst schabrak hade eller vart det kom ifrån för de ville inte att alla skulle ha likadant! Vi tyckte att de var urlöjliga! Dock tycker jag att de har bättrat sig enormt och har inte alls samma uppfattning längre.
Vi hade iaf sjukt roligt när vi spelade in den där filmen, det var sånt vi roade oss med på onsdagskvällar innan vår ridlektion!

Så ja, ta hela filmen med en nypa salt om man säger så ;)

Kommentarer
Postat av: erica

Haha säker på att allt inte är sanning i filmen? ;)

2011-11-07 @ 23:59:17
URL: http://ericaww.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0