Skit!

Hade ångrat mig gällande dagens uteritt redan innan jag åkte till stallet och istället bestämt mig för att rida ett lite lugnare dressyrpass. Antagligen skulle jag ju rida lektion imorgon och då ville jag ha honom lite genomriden tills dess.
Väl i stallet möts jag av en mullrande häst med ett tjockt framben.. Kult! Så istället för ett dressyrpass har vi gått och kylt och gått och kylt och gått och kylt.. Sprang även med honom och han var helt klart oren. Svullnaden gick ner en del, men inte helt. Han fick även stå med en "kylis" på i en halvtimme.
För att trösta honom lite fick han stå med lindade framben i natt och fick även på sig sitt tjocka innetäcke. Det är helt stört kallt nu så då var det dags att byta.

Förhoppningsvis har han bara slagit på sig i hagen igår när de sprang som tokar.. Så han ska få skritta nu tills svullnaden ger med sig. Har det inte gett sig inom en vecka så får vi helt enkelt åka in med honom, men vi ger det ett försök med lite vila.
Hoppas innerligt att det inte är något allvrligt, skadade hästar har jag haft nog med! Det är förvisso aldrig roligt med skadade hästar, men jag tycker allt att jag har gjort mitt på Ultuna redan ;)


Kylisen på..

Gullisen!


Kommentarer
Postat av: Jenny

åhh, det där täcket vill jag också ha! Kanske kan bli ett inköp på Globen...hehe...Annars har jag spanat in stalltäcket i Newmarket serien...

2011-11-14 @ 13:29:19
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0