18/9 2011

Jobbade hela dagen själv och det enda som sög var att det var så jävla ensamt haha! Det var först vid tvåtiden som någon öht kom in i stallet! Men jag överlevde det också, tack vare radion och studio 107,5 :D

Roynis red jag mitt på dagen så jag skulle slippa vara kvar halva natten idag också. Idag hade jag iaf bestämt mig för att inte ge upp innan han gjorde det, även fast jag var trött som ett as och gentligen inte orkade någonting. Men tillslut så släppte han efter och blev ganska fin! Vi kunde tillomed rida förvänd galopp åt båda hållen, framsteg! Det visar ju iaf att det vi bråkade så om i fredags åtsminstone gav resultat! Framförallt så visste jag vad jag skulle göra när han började dumma sig. Det var nog bara en gång som han bytte galopp när han inte skulle, men då var det bara byta tillbaka och fortsätta i förvänd. Duktig heest!

var klar med stallet vid typ halv 6 och då hade jag bara Roynis kvar. Förstår dock inte vad jag sysslar med på kvällarna, för jag var ändå inte klar fören kl 7.. Emma påstod att jag var segare än henne, men det kna knappast stämma.. (a)

Min kropp känns ungefär som att den har arbetat två dygn i sträck, men jag tycker inte att den ska klaga för den har ju faktiskt fått pausa där emellan! Imorgon väntar iaf en tråkdag i skolan och sen ska jag rida lektion vid 17. Kult kult!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0