18/9 2011

Spenderade förmiddagen på Djursholm med Helgis, och bortsett från att ryttaren glömde hatten hemma och allt blev kaos så gick det bra! Tur att Helge är en stjärna och gick på 66% i nationell St george trots att det inte var toppenbra! Det är så en stjärna gör! ;)

Royne fick halv vila idag. Piloten var lite för trött för att orka rida ordentligt och då blev allt pannkaka. Så istället för att förstöra ännu mer så skrittade vi ut och jobbade i skritt på skogsvägarna. Red i öppna, sluta, skänkelvikning, ökad skritt, samlad skritt, halter osv. Då var hesten duktig :)

Kom inte ifrån stallet fören vid 21. Och imrorgon står jobb på schemat igen, dock börjar jag kl 6 och jobbar hela dagen ensam eftersom Josephine är sjuk. men men så är det ibland, det enda som suger är att det är så tråkigt att vara helt ensam hela dagen. Men det är inte jättemycket att göra iaf! :)

Helgis the superstar! Har hängt på Djursholm today med Helge. Bortsett från att ryttaren glömde hatten hemma och därmed inte kunde rida fram och bla bla så gick allt bra ;) Blev en lång dag i stallet iaf - 7.15 till 21. Imorgon är det hard work work igen, 06 - 17. Heja heja!
Fina Helge!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken fin häst =)

2011-09-18 @ 22:04:58
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0