28/9 2011

Roynis fick springa lite fint i ridhuset idag. Red på träns och det gick mycket bättre än senast. Sist så vart han så sjukt stark eftersom jag ridit på kandar dagen innan, men den här gången hann vi med en uteritt mellan kandar- och tränsdressyr. tror det passar oss utmärkt ännu så länge att inte försöka oss på att rida dressyr på träns dagen efter vi tränat på kandar ;)
Började iaf passet med att jobba i skritt i 20 minuter. Det jag tycker är lite svårt med Roynis är att han är kungligt bra på att lura en när det gäller lösgjordheten. Han kan kännas jättelösgjord och fin i skritt, för att sen i trav vara ett lika gigantiskt kylskåp igen! Men idag jobbade vi så pass länge i skritt så han hann faktiskt komma loss en del. Royne är dock algrig en häst som är rolig att värma upp.. men när uppvärmningen väl är gjord och han har fått en skrittpaus så blir det bättre.
i det stora hela så tränade vi massa övergångar idag eftersom vi har lite svårt med det, om man säger så.. Men tillslut blev det faktiskt ganska bra!
imorgon väntar vila för Roynes del, och för att jag ska slippa vara i stallet hela kvällen så ska jag dit på morgonen istället. Börjar ju skolan vid 10, så då hinner jag dit innan :)

Nu väntar Idol och lite träning på Cross trainern!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0