29/9 2011

Hann ju med det mesta i stallet imorse, men inte riktigt allt så jag åkte tillbaka på eftermiddagen eftersom jag ändå slutade tidigare än vanligt. Så Roynis blev ryktad, tog en extra promenad och vi fixade till frillan lite. Han började faktiskt se ut som en liten travare med den långa manen.. men nu är den av iaf!
Funderar faktiskt på att ta stallet på mornarna på torsdagar eftersom jag egentligen slutar skolan halv 6. Det blir så himla sent annars och jag är aldrig så omotiverad som när jag har varit en så lång dag i skolan. Enda nackdelen är att jag alltid är så trött vid lunchtid att jag somnar på historian.. Mindre bra om man säger så!

Imorgon är jag iaf ledig från skolan så då ska jag jobba (vem är förvånad?! ;) ). Roynis ska få springa lite fint i ridhuset och sen väntar lite egen träning för Grape på kvällen eftersom lördagen ändå också består av hard work work!

Nu ska jag faktiskt duscha och gå oc lägga mig i tid för en gångs skull! ;)


Kommentarer
Postat av: Jorunn

Min pålle borde också få gå till "frisören"! Hade tänkt fixa det den här veckan men har varit sjuk hela veckan och det verkar inte bli bättre... :/

Han kommer ha vinterpäls och man ner till knäna när jag väl är tillbaka till stallet, fast det har ju också sin lilla charm förstås, hihi! :D

2011-09-30 @ 14:03:10
URL: http://jorunnlavonius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0