4/9 2011

Även denna dag har spenderats i stallet eftersom det varit tävlingar!
Från vårt stall var det bara Maria som startade Raggan i MsvB:2 och Emma och Helge som startade Psg. De sistnämnda gick in på en fjärdeplacering på typ 67% efter tre andra Hogstaryttare! Hogsta visar vart skåpet ska stå iaf! ;)

Vid 13 fick R gå ut i paddock för första gången. Han travade ett varv runt och sen stannade han och hade utforskat färdigt! Han är ju ingen nervig liten sak iaf! Dock fick han lite mat ute så att han inte skulle börja springa.
Tog in honom lite senare och gjorde iordning för att rida lite lätt. Fick låna en sadel av emma som låg okej och funkar tills jag har hittat en egen. Red honom nere på hoppbanan (dressyrbanan och ridhuset används ju till tävlingarna) och sålänge man står på marken så är han väldigt uppmärksam på allt som händer, men så fort man har hoppat upp är han hur lugn som helst och verkar lita på piloten :)
Själva ridningen gick bra, joggade bara i ca 30 minuter. Dock var det vääääääldigt jobbigt haha..! Totalt otränad är vad jag är och att gå från ponny till såhär mycket ridning är rätt jobbigt!

Imorgon ska jag rida lite för Emma, dock inte så jättehårt. Ska bli sååå roligt att komma igång och börja träna igen! Har verkligen saknat det!


Mamma fotade faktiskt lite idag när jag red, så om det blev några bra bilder så ska ni få se dem!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, jag är så glad för din skull och det ska bli så roligt att följa er i framtiden!

2011-09-04 @ 22:19:11
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0