Den som väntar på något gott..

Dagen till ära har jag faktiskt hunnit med att både promenera 1,5 timme och jogga i 30 minuter! Sträckan jag joggade är 4,7 km, så för att inte ha joggat på jag vet inte hur länge så tycker jag faktiskt att det var ganska bra :D Ska verkligen sätta igång med träningen nu, det behövs verkligen (av fler olika anledningar.. haha!).

Just nu sitter jag och väntar på att mina käre häst ska anlända. Vid 22 var de i Jönköping så de borde ju vara här vid ett - halv två ungefär i natt! Alltså är det inte jättelångt kvar. Dock komemr det ju bli en stund i stallet iaf eftersom han måste få komma ut och gå eftersom han stått i bussen så många timmar.
Imorgon ska jag iaf spendera massa tid med min häst. Väldigt passande är ju att det är tävlingar på Hogsta hela dagen, så då har jag alla anledningar i världen till en riktig heldag i stallet hehe.. :D Ska iaf ta kameran med mig och både knäppa kort på hästen och på lite andra fina hästar som tävlar! Om kameran känner för att fungera vet jag inte riktigt.. Den har börjat säga upp sig allt för mycket sista tiden, framförallt när den tycker det är lite för mörkt.. -.-

Men ja, mer har jag inte att bjuda på just nu! Återkommer kanske med en liten bild på kungen inatt när vi kommer hem igen! :)


Två bilder som fotades under förra årets tävlingar på Hogsta.
Josephine och hennes dåvaraned häst Aquila och Emma och Candy Man


Kommentarer
Postat av: Katrine

Åhh vad roligt Karro! :D Hoppas allt blir toppen med din nya stjärna!



Ja, det vore jättebra! Jag kan höra av mig till dig när jag slutar tidligt någon dag så kan jag åka in till/mot din skola och hämta det. Vore awzumeeee :P

2011-09-03 @ 02:04:57
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0