Bästa bästa Roynis <3

Åh min häst är verkligen bäst!
Dagens ridpass började ungefär som igår - alltså inte på topp. Det var inte dåligt, men vi kan inleda så mycket bättre. Han gick inte fram ordentligt i höger galopp under uppvärmningen, utan slog om hela tiden om jag inte hade full koll på alla delarna. När han väl tog skänkeln framåt så var det ju inga problem alls längre.
När vi jobbat en stund blev han riktigt fin, både i trav och galopp. Framförallt så fick vi till både fövända galoppen och travslutorna åt båda hållen! Riktigt riktigt härlig var han på slutet och jag ville helt inte sitta av (a).
Imorgon ska jag jobba och eventuellt ska Roynis få gå lektion. Vet inte riktigt om jag hinner då vi har massa gäster här på kvällen, men vi får se helt enkelt.

I övrigt har jag spenderat dagen på Vällingbys ponnytävlingar. Jag och Fia har hängt hela dagen och agerat "sociala funktionärer" (dvs munnen gick i ett på oss båda ungefär hela dagen..!). Det är just det här som är så roligt med ridsporten, att det är så blandade åldrar. Sofia är trots allt fyra år äldre än mig, men vi kan hänga ihop en hel dag i stallet ändå! Vi tävlade ju även tillsammans på ponny när jag hade Joy och Fia tävlade Kim (ponnyn som jag red för 1,5 år sedan), och hon fick alltid rycka in som extra-mamma om det hade gått dåligt eller någon bara behövde några peppande ord!

Vällingbys ponnyryttare skötte sig iaf bra - tre vinster och en sjundeplacering av fem starter!
På söndag är det hästarnas tur att visa vad de går för. Men först - vilodag för alla hästar, ponnyer, ryttare och funktoinärer imorgon :)
Tyvärr glömde jag kameran hemma imorse, så inga bilder togs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0