En dag i sekretariatet

Mais oui! Har spenderat större delen av den här dagen i sekretariatet, först med Carro och sen med Erkan.
Carro och jag spårade ur som vanligt, kom fram till att det var jobbigt att svara i telefon när vi hette likadant (om någon skulle ringa två gånger lixom..?!) och skrattade gott åt en häst som hette Ernst och var av rasen "sven" (svensk halvblod förkortades fint med sven i resultatprogrammet.. jätteroligt ju!).

På eftermiddagen var jag egentligen ledig, men jag hjälpte Erkan i sekretariatet eftersom jag inte hade något bättre för mig. Då ägnades mesta delen av tiden till Rumble (om ni känner er manade att möta mästaren så är det bara bjuda in grapefruits !!!)

För våra hemmaryttare gick det bra! Alla red jättebra och i Lbn slutade det med Stella på en femteplacering och Maggan på en sistaplacering. Övriga av våra ryttare var precis utanför.
I La:3 blev Barbro sjätteplacerad och Stella var första utanför! Våra hemmaekipage fortsätter leverera!

Imorgon är det MsvC:1 och MsvB:4 på schemat. Jag är ledig från fuktionärsuppgifter och tänkte endast glida unt och kika på fina hästar! Det är flera ekipage jag känner igen som kommer, bl.a Maria med Raggan, Elin och Fia.

Nu ikväll skulle jag egentligen på påskmiddag hos Rebban, men jag stannade hemma då jag var tvungen att plugga. Men jag var tvungen att pausa lite från pluggandet för att dekorera lite muffins inför morgondagen.. Vet inte riktigt om jag lyckades så bra.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0