Taggade!

Min pärla inledde dagens pass på sämsta tänkbara sätt - genom att protester redan när jag tog av täcket! Men efter en tillsägelse skötte han sig bra resten av passet. Lite stark i början, men mot slutet känndes han riktigt fin och vi kunde göra både skolor, ryggning och förvänd galopp utan problem. Red igenom lite programdelar, vilket gick toppen.

Imorgon åker vi alltså mot Storvik för två dagars tävlande. Vi planerar att lasta vid 11 och jag har starttid strax efter 16. Min käre vän Frida följer med som alltiallo/sällskap/mental coach/slav, och så min käre mor förståss!
Efter som vi åker så pass sent så hiner Royne gå ut en stund i hagen på morgonen, då blir han nog glad :)
Jag är riktigt taggad! Har inga frväntningar alls utan är nöjd om han är snäll! han har ju varit så hmla tråck sista starterna, så målsättningen är att ta oss igenom hela programmet. Han kan ju, det vet jag, och så fort vi får ordning på nerverna och kommunikationen så kommer det här bli bra!

Ha en bra helg allihopa, så återkommer jag på söndag förhoppningsvis med en hel del bilder. Kanske att vi får lite liveuppdatering från Norrland - we will see!

Bjuckar på ännu en oredigerad bild från igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0