tisdag

Så var påsktävlingarna slut för den här gången. Igår var de enda hemmaekipagen barbro och Jennie, men de visade vart skåpte skulle stå och Barbro red ihop 61% i MsvC och Jennie blev femteplacerad i MsvB. Även Fia, Maria och Elin placerade sig i MsvB - på andra, sjätte och sjunde placering eller något sånt!

Det var väldigt roligt att se både Jissa och Lillen. Jissa går ena dagen nybörjarlektioner på ridskolan, och nästa dag tävlar hon Msv dressyr! Barbro rider väldigt prydligt och noggrannt, vilket verkligen väger upp Jissas inte allt för stora gångarter. Med Lillen har det hänt jättemycket sen jag såg dem senast. Jennie sitter så himla stilla och snyggt, det syns inte vad hon gör, och Lillen ser fruktansvärt välriden ut! Och även Jennie rider väldigt noggrannt från punkt till punkt. Ska bli roligt att få se dem i Storvik nästa helg!

Hela kvällen ägnades åt plugg. Satt uppe till kl 2 och pluggade, men det var det värt! nu har jag det värsta plugget överstökat och kan njuta lite av att ha lov iaf! Eller ja, redan morgondagen blir fullspäckad - åka till stalet och rida på morgonen, körskolan och sen tillbaka till stallet eftersom kiropraktorn kommer.

Jag var ute i stallet och red Royne nu på kvällen. Josephine red honom igår, och hon måste ha fått en jäkla snurr på honom för han var superfin att rida idag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0