12/8 2012

Jobbaed hela dagen och red min fina pärla på morgonen. Han blev faktiskt väldigt fin efter en liten stund. Planen för dagen var att rida honom lite trött i kroppen, utan att rida för mycket. Lättare sagt än gjort.. Men vi tränade lite byten, som faktiskt blev riktigt bra, och en del galoppslutor.
 
Anledningen till att han skulle bli trött var för att han skulle släppas i stor hage med en annan häst idag. Jag var som sagt lite nervös innan, men allt gick strålande! När vi släppte dem så gick de åt varsitt håll utan att ens reflektera över att den andre hästen var i samma hage. De började sedan springa lite och drog ett par vändor i hagen innan de lugnade ner sig, hälsade på varandra och ställde sig och betade sida vid sida! Inte ett pip och inte ett framben fick vi se, vilket känns otroligt skönt! Så nu kommer min pärla få gå i hage med en annan häst på eftermiddagarna tills vidare.
 
I övrigt hände det inte så värst mycket intressant. Jobbar imorgon också som vanligt, och ska rida lektion på förmiddagen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0