14/8 2012

Släpade mig upp ur sängen imorse och åkte till jobbet. Min kropp beter sig som om den vore 80 år gammal och jag har konstant ont mellan skulderbladen, upp i nacken och i ländryggen. Jag tror att det kommer från mockningen, och blir värre nr jag leder hästarna så mycket varje dag. Skulle jag stretcha ryggen varje kväll så skulle jag nog inte ens ha ont i den.. men stretcha.. vad är det? ;)
 
Red iaf lektion på Roynis på förmiddagen. Jag värmde upp på utebanan och gick sedan in i ridhuset och red lektion. Han känndes bättre under uppvärmningen än vad han gjorde igår, men det var fortfarande inte helt bra. 
Under lektionen började vi med lite galopparbete och jag fick trycka på honom framåt. Framåtbjudningen har det nämligen varit lite si och så med sista dagarna, men jag tror faktiskt att hagvistelsen har gjort honom lite trött i kroppen. Han är inte van vid att rejsa när han är ute, han är van att stå still ensam i en sandpaddock! 
Han blev ganska bra i galoppen, men ville inte släppa greppet om vänster till 100%. På träns så biter han sig gärna fast i högersidan, men på kandar är det tvärt om. I traven fick jag sedan lite mer ordning på det där genom att rida i vänster öppna och bara söka stödet på högertygeln. Då släppte han järngreppet och gav efter. Vi bestämde oss för att avsluta när han ändå var så fin. För hans del är det ju bättre att gå kort men intensivt, så en havtimmes lektion fick räcka. 
 
Imorgon ska han få gå en sväng i skogen. Egentligen skulle han behöva vila, men eftersom han måste vila på lördag så vill jag inte att han ska vila imorgon också. Så istället så rider vi ett lugnt pass ute i skogen, med tanken att han inte ens ska behöva bli svettig utan bara få jogga lite.
 
Tänkte ge mig ut och springa nu på kvällen, men det visade sig att ingen av mina föräldrar var hemma, vilket innebär att jag inte kan lämna Kennie alldeles ensam heller. Får hitt på någe annat kult istället ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0