30/8 2012

Började jobba 8.30 imorse, men jag var ändå i stallet vid strax efter 7 för att rida Laban innan jobbet. 
Labis fick skritta ut en sväng först och sen gick vi in i ridhuset och joggade 10 minuter. Han känndes mycket bättre idag än igår redan från början, och överlag så tycker jag att han söker ett stöd på bettet bttre nu än när jag red honom i somras. Det handlar nog mest om att jag har börjat förstå honom lite bättre, men det kommer ju underlätta betydligt i träningen om en sån sak "sköter sig självt"!
 
Royne fick vila idag också. Benet har sett helt okej ut i två dagar nu (har gjort det efter att han har vilat tidigare dagar också..), så är det fortfarande fint imrgon så tänkte jag prova att jogga honom en kortis. Laban ska longeras på förmiddagen. Han har fått order av veterinär att vara utan ryttare ungefär tre dagar i veckan, så efter två dagars jogging så blir det bra med lite longering imorgon! 
 
Jag planerade faktiskt att gå och lägga mig strax. Känner spontant att något liv är det sista jag har just nu ;) Men efter fyra tidiga morgonar och tanken på att jag ska upp 4.45 imorgon gör mig väldigt trött.. 
 

Kommentarer
Postat av: camilla

kikade in här för första gången.. Jättetrevliga hästar! Lycka till med dem :)

Svar: Tack! Vad roligt att du gillar dem! :)
Karro & Royal

2012-09-15 @ 19:40:42
URL: http://millas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0