Dagens ridpass 2/8 2012

Red min stora svarta pärla på dressyrbanan idag. Nina var på Hogsta och hjälpte mig, och Roynis känndes ganska fin redan från början trots att vi var ute och hade kandaret på. Lite spänd, men överlag ganska bra. 
När vi hade värmt upp själva och nina kom så började vi med skritten där han skulle vara kvick i benen och fick aldrig bli lång och hängandes i handen. Därefter övergick vi till galoppen där fokus låg på samma sak. Vi tränade även lite "krumelurer", så som byten, galoppslutor och arbetspiruetter. Galoppslutorna var ovanligt bra, framförallt den till vänster. I bytena hade jag honom inte riktigt framme för skänkeln och tillräckligt kvick i benen, så då bytte han före bak några gånger innan vi fick till det. Han blev också lite kort i bak i bytena, men det berodde på att han var lite spänd. 
I traven sen gjorde vi lite skolor och avslutade med lite passage på en långsida. När han är lite spänd är det svårt för mig att få till passagen, men tillslut funkade det och vi kunde lägga ner i galopp för att seadn trava av. 
 
Imorgon ska pärlan få springa fint igen. Eventuellt kommer Nina ut, annars tänkte jag att Emma skulle hjälpa mig hähä :D jobbar även imorgon, men på lördag är jag ledig, så då ska jag rida både Roynis och Laban! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0