Ledig lördag

Det blev ingen roadtrip idag, vi blev så sena så det känndes lite ovärt att åka. Istället åkte jag och mami till xxl i Bromma och köpte nya joggingskor till mig. Nu jäklar ska jag sätta igång med den egna träningen igen, problemet är ju bara tiden.. Men det ska gå! 
 
I övrigt har jag inte gjort särskilt mycket.. anmält lite tävlingar, promenerat med vovvis och följt ponny-SM på Equipe. Så intensiv var alltså min dag. Imorgon väntar jobb. Tänkte försöka hinna rida min Pärla på förmiddagen, för på eftermiddagen ska han nämligen ut i stor hage med en ny kompis! Lite nervös är jag, ja.. Men det ska nog funka, eller rättare sagt - det måste funka! Han trivs inte med att bara gå i en liten sandpaddock på dagarna och för att få gå i hage måste han ha sällskap.. Men som sagt, det måste fungera helt enkelt!
 
Josephine har haft hand om Roynis idag, så jag har inte ens varit i stallet. Men om en vecka åker hon till Korea, så då ska jag ha hand om hennes häst Laban i fyra månader! Ska bli jätteroligt, och även om det kommer ta mycket tid så kommer det vara riktigt roligt!
 

Kommentarer
Postat av: Hästfolk

Hej.

Hästfolk är en blogg som på ett positivt sett skriver om hästvärlden.

Du kan bli dagens blogg, dagens outfit eller ha dagens tips!

Med tanke på min ökade statistik så kan jag garantera fler läsare om du är med och deltar.

Kommenterar du så svarar jag alltid.
Även en tävling kommer dyka upp inom en snar framtid, välkommen!

2012-08-11 @ 23:36:29
URL: http://Hastfolk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0