Lite frånvarande, typ..

Den här veckan har verkligen gått i ett! Det känns som att jag har varit i stallet ungefär dygnet runt. Får väl rapportera dag för dag helt enkelt..
 
Måndag: Red lektion för Emma på Roynis och det gick inte all nå bra.. Han vilade förvisso på söndagen och jag hade kandaret, men det var ändå katastrofdåligt och jag hittade aldrig riktigt den där känslan som jag har haft tidigare. Dessutom kan jag inte rida honom för länge, för blir han trött så blir han bara tjurig.. 
 
Tisdag: Roynis fick gå ett pass i spöregnet på dressyrbanan. Tränset på och han känndes faktiskt riktigt fin! Var hemma strax efter 19 och mötte upp mina fina vänner vid 20. Som sagt, det går i ett.
 
Onsdag: Igår hade vi en riktig kaosdag i stallet. Vi var inte klara med jobbet fören vid typ 18.30, och då skulle vi alltså rida våra egna hästar. Jag red Royne på kandaret i ridhuset. Föröker hålla mig till varannan dag träns och varannan dag kandar, eftersom vi verkligen behöver träna på det där med kandar.. Iaf så känndes han helt okej, blev lite kort i formen stundtals men det var lätt att hitta tillbaka och han var på och framåt hela tiden. Chris (veterinären) var på Hogta under dagen för att kolla på några andra hästar, och han befann sig även i ridhuset när jag red. Så han ville se Roy några varv i trav när han ändå var där. Chris tyckte at han såg riktigt fräsch och fin ut och att det bara var att rida på! Känns så himla skönt verkligen! 
 
Torsdag: Idag jobbade vi fram till 13, då vi satte oss i bilen och åkte hem till Emma för att se OS-finalen. 
Men vi började jobbdagen med att trava bommar på Queen och Vladi. Jag red Queen, en finfin femåring som är stor som ett hus! Men hon var riktigt duktig, när piloten kom ihåg att styra förtåss.. ;) 
Därefter skrittade jag ut på Helge, som även han fick avsluta med att trava vbommarna två gånger åt varje håll. 
Nr vi kom tillbaka till stallet efter finalen så red jag ut på en väng på Roynis. Vi galopperade fort och han var jättesnäll nästan hela tiden! 
 
Imorgon skulle jag egentligen jobba halvdag, men eftersom det har kört ihop sig lite med personal och jag ska iväg på kvällen så kommer jag tidigare iaf. Lördag är jag dock helt ledig och Josephine ska ta hand om Roynis :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0