Veterinärbesök och Black Beauty är hemma igen!

Senaste tiden har verkligen gått i ett! Jag har sovit cirkus 5 timmar per dygn och sen jobbat hela dagarna. Hade jag haft ett lugnt kontorsjobb eller suttit i kassan på Ica hade det kanske funkat, men med tanke på mitt extremt fysiskt tunga jobb så är det inte hållbart. Och efter att igår verkligen kunnat pusta ut efter veterinärbesöket så tog tröttheten ut sig och jag slocknade i soffan halv 9. Sov sedan till halv 10 imorse, vilket nog verkligen var välbehövligt! 
 
Gårdagen då? 
Jag jobbade till 12 och sen åkte vi ut mot Lejondal för att mocka ur boxen och göra iordning pärlan inför turen till mälarkliniken. Väl på plats var det först skoning av framtassarna som gällde. Jag tycker hovslagaren på mälarkliniken är väldigt duktig. Han kan verkligen sin sak och svarar på mina en miljard olika frågor! Cred till honom! 
Roynis fick komma in i en box medan vi väntade på Chris. Han började med att kolla på de röntgenbilder vi fått från Jonas (besiktningsbilderna), och därefter sprang vi med honom på löpargången. Sedan var det longering och därefter endast lite snack. 
Vi fick mycket beröm för att Roy såg så mycket bättre ut, han var inte ett dugg öm i ryggen och hela överlinjen var mycket mer avslappnad än vad den var förut. Han har fortfarande en ytterst liten markering under longering på hårt underlag, men det är något Chris tror att Roynis kropp kommer låta självläka! Kort och gott så fanss det ingenting Chris ville låta behandla, utan vi ska bara köra på i precis samma melodi! 
 
Det var verkligen en stor sten som släppte, jag har varit sååå nervös inför det här besöket.. Men nu kör vi på, och inträffar inget oväntat så ska vi på återbesök om tre månader. Nu är alltå Black Beauty hemma på Hogsta igen och det kommer bli väldigt skönt, även om han har haft det otroligt bra på Lejondal! 
 
Idag ska jag jogga honom en sväng, förhoppningsvis på dressyrbanan om vädret tillåter. Imorgon och på fredag kommer Nina och hjälper mig, och sen är vi förhoppningsvis på gång ordentligt!! 
 
Roynis igår på kliniken, redo att åka hem igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0