20/12 2012

Ganska coolt datum om jag fårsäga det själv 2012 2012...!
 
Började 12 idag, men var i stallet vid 8 för att rida båda hästarna innan. Laban var först ut och skötte sig strålande! Var inte dum en enda gång! När han är sådär snäll så blir allt så enkelt. Vi kom dock aldrig till det där riktiga suget i traven som vi hade innan vår lilla paus, men vi kunde ändå sitta och göra galoppslutor och seriebyten. Som sagt, allt känns så lätt bara han är snäll! 
 
Royne stod näst på tur. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Vilken stjärna han är!! han känns verkligen så himla fin nu, även om styrkan inte finns riktigt så att jag kan plocka ihop honom helt. Trots det så leker vi med både seriebyten och galoppslutorna. Allting känns bara så lätt nu jämfört med förut. Han är mjuk i kroppen, pigg, framåt och tycker det är roligt att jobba! 
Ska se om jag kan träna för Emma på lördag. Även om han inte orkar så mycket så är det bra med hjälp. Ska dessutom försöka få till en träningstid för Nina nu när alla våra extrajobbare har jullov. Vill så gärna visa honom för henne nu, för det har verkligen hänt jättemycket sen hon såg oss senast!! 
 
Imorgon ska båda pållarna vila, så jag ska bara gå en sväng med dem. Båda två får gå dubbelpass i paddock också, så det går ingen nöd på dem. Efter jobbet ska jag till Carro med Frida och Erkan, eftersom Carro fyller år! 
 
Nu väntar sängen! 
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0