2012: April

De första tre månaderna var ganska urtrista faktiskt. I april hände det lite mer. 
Månaden inleddes med ett efterlängtat påsklov. Jag pluggade spm en idiotas inför teoriprovet för körkortet, vilket jag också klarade under lovet! Kuggade även på uppkörningen några dagar senare.. Har aldrig känns mig så misslyckad..
Under påskhelgen hängde jag såklart på Vällingby där det var tävlingar och mina duktiga vänner gjorde riktigt bra ifrån sig! 
 
Vi var hos Nina på Lejondal och tränade och min pärla skötte sig fantastiskt! Det började faktiskt gå ganska bra överlag med ridningen.
 
 I skolan tyckte vi det var roligare att spela Rumble än att lyssna på Stendöd och vi firade att det bara var 51 dagar kvar till studenten!
 
 Vi gjorde årets andra start på Lejondal, en MsvC:1. överlag var det bra, men han var väldigt spänd i skolorna vilket drog ner poängen väääldigt mycket. 
 
Några dagar senare åkte vi till Storvik på vårt första meeting. Det blev en väldigt lärorik helg, även om resultatet inte var så bra. Jag fick otroligt bra tips av Jennie som jag fortfarande använder mig av i den dagliga träningen! 
 
I slutet av månaden var vi hos Fia på Lejondal för att träna program och jag fick även hämta hem mina nya, snygga stövlar!
En ganska bra månad med andra ord! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0