2012: Februari

Årets andra månad blev en ganska ridlös månad då Roy var ofräsch större delen av tiden. Jag tränade på som en tok inför Vasaloppet, trots att jag inte åkte så värst mycket skidor.. Var mest ute och sprang eller tränade hemma. 
Jag tog min allra första körlektion i mitten av månaden, men var väl inte så värst ihärdig med det i början. 
 
Royne och jag gjorde säsongens första start i Linköping. Dagen innan kändes han lite konstig, men det var ändå så att vi skulle kunna styra igenom ett program. Dock var det inte riktigt så enkelt på tävlingsdagen och vi fick flera stopp inne på banan.. Något var helt klart fel. Mycket riktigt, för någon vecka senare kollades han av Silvana igen och ryggen var dålig. 
 
Skolan fortsatte i samma tempo (alltså ganska lugnt hehe..) och min älskade studentmössa anlände när det var sisodär 116 dagar till studenten! 
 
I slutet av månaden begav vi oss uppåt i landet för att jag skulle åka KortVasan. Målet var att åka på under 3h och 30 min, vilket jag klarade med mina 3.24! Kom då ihåg att jag som mest hade åkt en mil i sträck innan, och nu åkte jag alltså 3 mil.. 
 
Vi hann även med att åka ner till Mantorp och Sharpman för att prova ut en ny sadel åt min pärla. Det blev en Prestige D1 Zero, som jag inte ångrar en sekund att vi köpte!
 
Under sportlovet tog jag med mig mamma ut till stallet så fick hon knäppa några kort på min snygga häst.
 
Jag hann även fylla 19 år och beställde mina nya, snygga ridstövlar som jag fick i present. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0