Veterinärbesök och Julshow

Uppdateringen är på topp! Som vanligt.. ;) 

Åkte till stallet på förmiddagen och red min fina häst. Han har ju inte så bra kondis just nu efter drygt 4 veckors vila, men styrkan har han inte tappat allt för mycket. Men han jobbar på! Han jobbar och jobbar och jobbar och jobbar. Och han vill vill vill och vill hela tiden! Har aldrig riktigt haft den känslan hos honom tidigare. Det måste ju innebära att det åtminstone går åt rätt hål med alla skador?! 
 
Vid 14.30 kom Chris och jag hade första tiden. Förklarade vad "problemet" var (som egentligen inte ens har hunnit li ett problem!) och sen börjde vi igenom honom. det blev vårt absolut snabbaste veterinärbesök eftersom han inte markerade någonstans! Känns så himla skönt verkligen! 
Han har ju känts ganska bra nu när jag har satt igång, men jag ville ändå checka med Chris så att det inte hade satt sig något i frambenen när han stod stilla så länge. Tack och lov så var det ju alltså ingenting! 
 
Skyndade mig hem och sen iväg till vby-stallet där det vankades Julshow. De ville ha med Kennie i agilityn, och eftersom vi har tränat såååå mycket agility så ställde vi självklart upp ;) Men faktum är att Kennie var riktigt duktig, så duktig att hon vann! Det var ju inget hårt motstånd direkt i Isse och Herman hehe ;D 
Kikade på showen och sen var det "mingel" i klubbis. Roligt att träffa alla vällingbyare igen, det blir ju inte allt för ofa längre tyvärr. 
 
Imorgon jobbar jag som vanligt och ska rida båda hästarna. Maria har ju ridit Laban hela veckan och han har skött sig bättre och bättre! Så jag ska ha honom hela veckan och på fredag kommer Josephine hem igen. Ska såklart bli jättetråkigt att lämna tillbaka honom, men ändå skönt att bara ha en häst. Det har varit otroligt lärorikt och väldigt roligt de här månaderna med honom! 
Nu tänkte jag sova. Kul liv japp! ;)
Måste ta lite nya bilder.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0