Senaste dagarna

Har inte öppnat min dator sedan i onsdags kväll! Kan nog erkänna att det är nytt personligt rekord.
Jag överlevde som sagt vasaloppet, och även om det inte har med hästar att göra så ska det skrivas ett inlägg om det lite senare.
I fredags fyllde min padro 50 år, så mamma hade ordnat så att farmor och farfar hade kirrat överraskningsmiddag fr honom här hemma.
Slocknade tidigt och vaknade på lördagsmorgonen med århundrades dunderförkyldning.. What to do? En heldag med jobb väntade. Dagen flöt iaf på väldigt bra, jag kom en timme tidigare så jag kunde rida Royne på morgonen. Red ut en sväng på Helgis också, och precis innan vi skulle ge oss ut så började det snöa och blåsa som attan. Mindre roligt, men det hann iaf avta ganska mycket under turens gång :)
Vi var klara väldigt tidigt, så jag var hemma redan vid 17.30. Då var det bara dra igång matlagandet eftersom Frida skulle komma hit och äta middag. Skojar inte när jag säger att jag käkade min egna vikt i tacos.. Det är ganska mycket med andra ord! Mådde skapligt illa när jag gick och la mig..
Idag var jag och mamma i stallet vid 9 och gjorde iordning Royne för resan ner mot Mantorp.
Som jag skrev tidigare så var han ett riktigt monster på vägen ner, skrapade och slog konstant sista timmen.. Han berättar iaf högljutt när maten är slut.
Sadelutprovningen gick bra och jag kom hem med en ny sadel, en nöjd häst, nöjd ryttare och en fattig mamma ;) Men vi kom tillsammans fram till att det faktiskt var värt det, med tanke på vilken skillnad det blev på Royne i den nya sadeln. Kommer ett inlägg om det också om en stund.
Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid så att jag kanske kan sova bort en del av min härliga förkyldning (jag är glad så länge jag slipper vara magsjuk!). Imorgon väntar nämligen en heldag med massa saker att göra - stallet, övningsköra, kolla på nya ridstövlar, hjälpa mamma att städa osv. Är det lov så är det ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0