Svar;

Lina om Tävling Linköping 12/2 2012:
Alla kommer vi in i jobbiga perioder.. Det är fel hit och fel dit tycker man. I många fall sitter felet i huvudet på ryttaren som hela tiden tänker på vad som är fel istället för att försöka tragla sig igenom det och bara blicka framåt. Visserligen vet jag inte alls hur det känns för dig och så men somsagt, i många fall är det så! Lycka till :)

Anonym om Tävling Linköping 12/2 2012:
Har ni kollat hans bakknän?
Visst har du ändrat det ursprungliga inlägget, vilket jag svarade på från början?

Jag ska visa er filmen från gårdagens tävling ikväll eller imorgon, och det han gör i dessa lägen handlar inte om att han eller jag blir spända osv. Han har ont, det är rätt uppenbart. VIsst har han dummat sig och hållt på tidigare, men såhär har han aldrig gjort och jag känner honom tillräckligt väl vid det här laget för att veta när han säger ifrån pga smärta. Men som sagt, jag ska visa er filmen och så ska ni få avgöra utofrån den istället. Förstår att det kan låta som att han bara är spänd osv, det blir nog lättare för er att förstå när ni får se :)

Och gällande ändring av inlägget så vet jag inte vilket du syftar på. Om du syftar på det kommenterade inlägget så har jag inte ändrat någonting.
Han är böjd i alla ben för ungefär en månad sen men ska alltså tillbaka till veterinären på torsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0