Stallvistelse nummer två

Åkte tillbaka till stallet efter skolan för att gå en sväng till med Roynis. För att jag ska kunna börja träna så snart som möjligt så måste han röra på sig ordentligt nu. Med tanke på att han skrittat mycket under sina vilodagar (någon dag skrittade han 1h, annars har han skrittat 1,5h och blivit longerad och skrittat 1,5h) så kan jag börja träna rätt omgående när jag nu får rida igen. Även om han kommer vara ruskigt oriden så kommer han iaf inte ha tappat kondisen under den här veckan.

Vi promenerade iaf 35 minuter och sen fick han sig en ordentlig rykt.
Imorgon kommer Sandra med sadeln han ska få prova så får ni hålla tummarna för att den ligger bra! Annars lär jag inte kunna rida på hela nästa vecka heller :( Sadelutprovaren kommer nämligen ut nästa fredag och kollar den sadeln jag har idag.

Nu ska jag, hör och häpna, PLUGGA! Jag har gett mig fan på att jag ska skärpa till mig nu sista terminen i skolan. Inte att jag ska ha MVG i alla ämnen, utan mer att jag verkligen ska anstränga mig på lektionerna, göra läxorna och lämna in uppgifterna i tid (med andra ord inte en månad försent som jag har en liten tendens att göra..).

Och jag inleder mitt nya, seriösa jag med att vara ledig från skolan imorgon! Gött! :D


Såhär ser Royne ut när vi är ute och promenerar på morgonen.
Ylletäcke från Hööks
Reflexländtäcke från Hööks
Benskydd från Back on Track
Benreflexer från Hööks


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0