Uteritt i snön!

Det blev en galopptur i snön idag!
Termometern visade 3 minusgrader i morse, vilket innebär att det logiskt sett inte borde bli några snöstyltor.
Royne har ju varit lite bråkig när jag ridit ut sista tiden och verkligen försökt testa mig, så idag tog vi en annan väg för att han inte riktigt skulle veta vilket håll som var hemmåt. Han gör ju aldrig något dumt, men det kan hända att man får stå still på samma ställe i 10 minuter innan han ger sig och går dit jag vill.
Dagen till ära var han riktigt pigg och framåt, men fortfarande kontrollerbart. Det gick faktiskt att rida nästan hela slingan, några ställen var det lite för halt så där fick vi skritta.
Vi var väl ute i cirkus 50 minuter och under tiden hann det börja snöa ganska ordentligt.

Det gäller att passa på att rida ut nu när det är sådär lagom mycket snö. Lite mer kan det komma, men vill man undvika överansträngningar så får det inte komma allt för mycket.

Om en timme ska jag bege mig mot skolan. Första lektionen var inställd idag så jag skulle ha börjat 13.25, men den lektionen blev också inställd så jag börjar inte för ens vid 14.50. Efter den lektionen ska jag möta upp mami och så ska vi svänga förbi Martha Ridewears utförsäljning! Inte för att jag egenligen behöver något, men man kan ju alltid fynda hehe :D

<p>På skogstur!</p>
<p>Min fina &lt;3</p>
Sadel: Amerigo
Schabrak: Shockemöhle
Ländtäcke: Weatherbet (?)
Benskydd: Back on Track
Boots: Showmaster
Träns: Cheval
Pannband: OS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0