Hemma igen!

Falsterboresan var helt otroligt rolig! 5 dagar med mina allra finaste vänner, bra väder och fina hästar - kan det bli bättre?! Ska slänga upp ett inlägg någon dag med massa bilder från resan!
Landade innanför dörren vid cirkus 00.20 igår, var i säng vid ungefär 01.30 och klockan ringde strax innan 5 imorse.. Lite trött, japp! Men jag köttade på hela dagen och blev piggare för varje timme som passerade. Red en stund på Vladi som är under igångsättning och få hästar är så otroligt jobbiga att rida. Menar inte att han är jobbig-dum, utan mer att han är väldigt väldigt krävande! Minns vilken fördjävlig träningsvärk jag hade efter förra gången..!
Åkte ut till min fina RoyBoy efter jobbet och red ett pass för Nina. Roynis har vilat ett par dagar, eftersom både jag och Nina har befunnit oss i Falsterbo senaste dagarna. Det känndes att han hade vilat, men det var lååångt ifrån så illa som det har varit tidigare efter vila! Nej, faktum är att det känndes helt okej!
Jag red i min sadel idag (har ridit i Ninas Equipe sadel tidigare), och konstaterade att jag nog behöver en ny sadel.. Återkommer till det här någon annan dag, men vi ska rida med min sadel den här veckan och sen ska vi se vad som händer och fötter.

Nu tänkte jag ta och stupa i säng! Imorgon har jag dock sovmorgon och börjar först halv 9, men jag har ett par timmars sömn att ta igen. Nina ska rida Roy imorgon, så jag behöver inte åka ut dit. Ska ägna överflödig tid (om det blir någon sådan..) till att packa upp och städa.. kult. För övrigt ska nog jag och Clara rida ut en sväng på Laban och Lulu imorgon om väder och underlag tillåter! Det blir la kul!

Nej, sovdags! På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0