Dan före dopparedan!

Helt galet, imorgon tar jag studenten!

Gårdagen spenderades till stor del i v-by stallet. De hade famlijedag där och mamma skulle vara där och hjälpa till, så jag svängde förbi och blev kvar hela eftermiddagen. Men först var jag hos min fina lilla häst. Vi tog en promenad runt slingan och han var superlugn hela tiden. Annars brukar han ju var alite väl pigg ibland när vi är på promenad. Han är ju alltid snäll, men ibland går energin över styr. Dock tror jag han har insett att det är viloläge just nu, för han tar verkligen livet med ro.
Mockning och långrykt, och sen fick han gå ut i hagen och vara ute hela eftermiddagen.

Jag har varit hemma hela förmiddagen med Kennie. Hon sov som en stock enda fram till kl 9 imorse.. Lite trött efter en heldag i stallet va?! Men sen spenderade vi hela förmiddagen ute på baksidan, där Kennie sprang runt som en riktig galning och jagade bollar! Hon är ju för söt!
Ska snart möta upp en kompis och bege mig in mot la stada. Måste handla det sista inför imorgon och sen ska vi hämta våra klasströjor :) Tagga Tagga!!

I eftermiddag ska jag, mamma och Kennie åka till stallet och ta hand om roynis. Jag går på promenad med honom medan mamma mockar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0