Gårdagen

Igår jobbade jag hela dagen. Pellen var med och jobbade eftersom planen är att hon ska jobba lite hos oss i sommar :) Hon var riktigt duktig och efterom vi var tre st så var vi klara vid halv fem, och då hade jag både hunnit rida och fixa allt med min häst.

Roynis gick ett pass i ridhuset "som vanligt" (får ju inte göra så mycket annat..). Emma kollade på honom och hjälpte mig lite. När jag började trava var han ofräsch på vänster fram.. Men det värmde ur när jag travat något varv. Tycker ändå överlag att han känns så mycket mjukare i kroppen nu än vad han var innan, och Emma höll med.

När jag kom hem var det bara raka vägen in i duschen för att sedan ta en prommis till min fina vän Carro. Vi gick ner till klipporna i H-by strand och även Erkan kom dit. Mycket trevligt! Det var bara Fritte som saknades för att hela Fantastic Four skulle vara samlade!

Idag då?
Har spenderat hela förmiddagen ute i solen och ska väl ta och åka till stallet om en stund. Imorgon tänkte jag och mami åka till överby och kolla på tävlingarna och på söndg börjar jag jobba!

bjuckar på en bild från igår kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0