Pärlan is back!

Måste erkänna att det var väldigt konstigt att jobba en hel dag när min box var tom! Flera gånger tänkte jag att jag skulle släppa ut honom i hagen eller passa på och rykta honom medan jag hade tid på morgonen osv, men så kom jag på att han var ju inte hemma :(

Vid 16 åkte vi från stallet och jag körde hästtrailer för allra första gången, hela vägen ut till mälarkliniken. Gick mucho bra, inte alls så svårt som jag trodde. Dock var det ju ingen häst i, men mamma sa att det egentligen inte var så mycket svårare med häst - bara lite tyngre.
När vi kom dit höll de på och skodde pärlan. Han stod jättesnällt trots att det dånade och lät eftersom de varmskodde. Han har nu fått nya skor på framhovarna, och det är liksom två skor i varje hov. Först sitter en vanlig sko längst ut, men lite innanför och ovanpå den sitter en mindre sko. Detta är för att det ska vara överrullning åt alla håll så att säga. De ska sitta på i en månad och sen ska vi tillbaka och sko om.

Han behandlades i hovlederna efter skoningen. Så nu väntas tre dagar då han inte får gå i hagen, men iaf ledas i ridhuset. Sen ska jag fortsätta leda honom i fyra dagar och därefter får jag börja trava lite lätt i en vecka. Dessvärre ska allt detta ske inom ridhusets fyra väggar (alternativt på utebanan) eftersom vi måste vara säkra på att underlaget är mjukt.

Pärlan var iaf glad över att få komma hem igen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0