Royal 9/6 2012

Vi promenerar på vi. Min pärla börjar verkligen ta livet med ro nu, så idag har vi varit ute och gått i grimma och longerlina. Anledningen till att jag väljer en lina framför ett grimskaft är ifall han skulle bli rädd och slänga sig eller så. Är hellre på den säkra sidan, även fast han är väldigt lugn just nu.

Igår tog Josephine hand om honom och idag tog vi en liten promenad och sen betade vi en stund. Vi har ju inte fått order om att vi ska skritta en timme om dagen eller liknande. Chris sa snarare att det räckte med att han gick i hagen, men jag tycker inte att han rör sig tillräckligt i hagen och då gick chris med på att vi var ute och promenerade om dagarna. Så jag har gått på långpromenad ungefär varannan dag, främst för att det är ganska trist. I vanliga fall har jag inget emot att gå en timme när Royne har vilodag, men när man gör det en månad i sträck blir det rätt trälit ;)

Imorgon blir det iaf en långpromenad. Sen på kvällen kommer mina finaste vänner hit för att äta middag och tårta eftersom vi fick så sjukt mycket över sen igår! Hela kylskåpet är proppfullt och vi hade en orörd 20-bitars tårta över..!

image description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0