Ursäktar min frånvaro..

Här var det livat! eller inte..
Har inte öppnat datorn sedan i torsdags tror jag.. I fredags var ju jag och mamma i stallet på morgonen och sen rännde vi runt hela dagen och handlade mat och fixade en massa inför lördagen.
Åkte även med padro ner till gymmet och tränade axlar/armar.. Kan meddela att det var inte de muskelgrupper jag var mest vältränad i.. ;)

Igår hade mina förldrar sin 50-års fest häsr hemma, så vi var i stallet på morgonen och jag red en sväng i ridhuset. Royne gick inte riktigt så bra som han gjort i veckan, men han vilade ju trots allt i fredags så det är ju inte så konstigt att han inte är på topp!
Var egentligen klar i stallet strax innan 9, men blev tvungen att vara kvar till 11 eftersom Maria var sjuk och ingen annan kunde jobba och ta hagbytet..

Väl hemma igen började vi laga mat på en gång. Vi höll på fram till typ 3, då vi tog en liten paus för att åka upp till vällingby en sväng. Väl hemma igen satte vi igång och vika servetter och sen körde vi på enda fram tills gästerna började ramla in vid 18-tiden.
Det blev en trevlig kväll som avslutades med fina vänner!

Idag står stallet och massa plugg på schemat. Tyvärr blir det nog ingen uteritt då jag tror det är lite för hårt eftersom det har frusit på i natt.
Återkommer lite senare!


Såhär trevligt hade jag och min kusin igår kväll ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0