Ändrade planer

Det här inlägget skulle kommit upp igår, men internet ville inte samarbeta.. Nu fick jag igång internet i några minuter så hoppas det här hinner laddas upp!

Blev inget veterinärbesök idag – Chris var sjuk så vi ska boka om tiden. Hoppas få en ny tid så snart som möjligt.
Istället har vi som vanligt varit ute på en promenad. Är det något jag kan vid det här laget så är det att ”gå i snöre”! Både Dandy, Frida och Royne har jag nog promenerat mer än vad jag har ridit... Sad but true.
Imorgon då? Ja, pärlans status är oförändrad så vi promenerar på. Dock verkade han inte ha ont i ryggen idag, men han har ju å andra sidan inte blivit riden på en vecka. Men ja, mamma ska ringa och boka en ny tid imorgon så får vi hoppas vi slipper vänta allt för länge.
För övrigt har jag ägnat den här dagen åt historiaplugg i massor. Avslutade dagen med en mycket trevlig kvällsprommis med bäste Frida. Oj vad mycket vi hade att prata om, trots att vi träffades senast igår..! Men det händer mycket på en dag minsann. Vi brukar lösa alla världens problem och lite till under våra promenader, men idag var det verkligen extremt. Vi var inte tysta en enda sekund..! :)

Trevlig kväll på er, så hoppas jag att jag har något roligare att komma med imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0