Dagens ridpass 13/5 2012

Eftersom det var tävlingar på Hogsta och alla banor använder till det så fick vi helt enkelt ge oss ut på en tur i skogen. Royne är ju lite morgontrött, så jag tänkte ge mig ut så tidigt som möjligt så att han inte hann vakna allt för mycket ;)

Jag sa till både mamma och Louise exakt vart jag skulle rida och om hur lång tid de skulle börja leta om jag inte var tillbaka... Hmm, någon hade förberett sig på en åktur! Men Royne var lugnet själv.
I höstas/vintras var han ju lite dum att rida ut på, han testade mig ganska mycket. Men nu verkar vi ha kommit över det och han var hur snäll som helst. Hoppade till en gång för ett rådjur, men that's it!

När vi tränar i ridhuset eller på utebanan så har vi ju hela tiden haft lite svårt med galoppombytena, men jag vet sedan tidigare att det är lättare i skogen. Så idag trimmade vi lite byten i vart tredje.. haha! Han är ju lite rolig min häst. I ridhuset är det stört omöjligt, men i skogen går det bra ;) Å andra sidan så har han ju lite mer egen bjudning i skogen, så då är det ju inte så konstigt!

Även fast vi red ut i skogen idag så var det ingen lullridning, vi ska tävla på torsdag och jag hade planerat in ett dressyrpass. Men istället för att rida detta dressyrpass på ridbanan så fick det bli i skogen. Dock hade det varit lägligt att trimma lite med kandaret, men i skogen vill jag gärna ha gramanen på så då fick vi rida på träns helt enkelt.

Imorgon ska pärlan få gå lektion för Emma igen. Var ganska länge sen nu och vi är definitivt i behov av det!!

Pärlan och jag tog en morgontur i skogen! I ridhuset har vi lite svårt med galoppombytena, men i skogen kan vi träna byten i var tredje och passage! Han är ju ganska rolig min häst!

Kommentarer
Postat av: Jenny

suuper fin header!

2012-05-14 @ 15:29:09
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du har verkligen en fin blogg :)

2012-05-14 @ 17:43:07
URL: http://lifeofshowjumping.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0