Gräsdebut

Emma skulle ju rida Royne idag, så jag skrittade fram och v'rmde upp honom lite på utebanan innan vi gick in i ridhuset. Han känndes lite konstig redan från början idag, framförallt i högergaloppen. Det var som att bakbenen inte kom framåt, eller hur jag nu ska förklara det.
Emma satt iaf upp och började rida. Han såg väldigt fin ut när hon red, men hon kännde precis samma sak som jag med högergaloppen. Han är inte halt, men det tar emot någonstans. Troligtvis så sitter det i ryggen men det kan ju vara en sån liten grej som att han har rullat sig i boxen och något har kommit snett eller så.

Hon tyckte iaf att det var stor skillnad på honom sen förra gången (typ början av oktober tror jag)! Då var det ett rent projekt att bara hålla honom på tygeln, även för henne. Det är det fortfarande för mig, men några rätt kanske jag gör om hon som är så duktig tycker att det är så stor skillnad på honom.
Planen nu är iaf att kolla honom hos kiropraktorn så snart som möjligt. Kicki skulle komma ut till några andra hästar på Hogsta redan på måndag, så har jag tur kan hon kolla Royne då också. Blir det inte bra av det så får vi helt enkelt kolla upp honom hos veterinären. Det viktigaste är ju att han mår bra :)

Efter passet fick han sig en dusch som vanligt och sen fick han stå ute i solen och torka och äta gräs! Mycket uppskattat av min pärla!

Imorgon väntar jobb hela dagen..! Woop woop! Nej men det är roligt, hästarna är så gulliga :) Royne ska nog få jogga lite i ridhuset, eller så får han vila. Har inte riktigt bestämt mig.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0