Hard work work

Var i stallet vid 10 i förmiddags och red min lilla pärla. Glömde spöt i stallet, så jag fick helt enkelt se till att han tog skänkeln odentligt redan från början. Det gick ändå ganska bra, men han känns lite oriden just nu. Men det klart, jag har ju inte tränat särskilt mycket sista tiden så då kan jag ju inte förvänta mig allt för mycket. Han är så stor och svår, så jag behöver ju lite mer hjälp än vad jag har hunnit få sista tiden.

Jobbade till 20 men kom inte därifrån fören typ 20.30. Och imorgon är det tävlingar på Hogsta hela dagen, men då är ju alltid hoppbanan öppen för oss som inte tävlar. Men eftersom det har regnat så mycket idag så kan de inte ha parkeringen i den hagen som det var tänkt, utan den kommer ske på hoppbanan.. Vilket innebär att vi inte har någonstans att rida på hela dagen..
Så ja, vi får helt enkelt ge oss ut i skogen under morgondagen.. Känns inte jätteroligt, men vad ska man göra?! ;) Vi får väl se om vi kommer tillbaka levande båda två. Hade jag vetat det här lite tidigare så hade jag "rastat" Royne lite mer ordentligt idag så att han skulle vara lite trött imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0