Long time no seen!

Eller ja, ett par dagar sen iaf!
Har varken haft ork eller lust att ens öppna datorn de senaste dagarna. Haft bajsmycket i skolan och varit i stallet på kvällarna. Igår lämnade jag in och redovisade mitt projektarbete. Känns obeskrivligt skönt att ha det ur världen!

Royne då? Det har väl gått lite sisodär den här veckan - inte jättebra men inte katastrof dåligt. Han har varit lite stark och stum i munnen. Självklart har hans pilot säkert något med det att göra, men jag har inte kunnat rida lektion på hela veckan och då blir det lite svårt att lösa alla problem själv. Imorgon ska han iaf få träffa tandläkaren så får vi se vad han säger. Jag har ju min lilla teori om vad de skulle kunna hitta, men vi får väl se.
Pärlan ska också få nya skor imorgon, så till helgen kommer han vara fit for fight igen (förutsett att de inte behöver göra ngt stort i munnen på honom)!
På lördag väntar jobb hela eftermiddagen och på söndag är det tävlingar på Hogsta! Ska vara funktionär mitt på dagen, men eftermiddagen tänkte jag spendera i ridhuset och inspireras lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0