Om dygnet ändå hade fler timmar!

För tillfället sitter jag med mitt projektarbete som ska vara färdigt, inlämnat och redovisas på onsdag. Jag är väl mer eller mindre klar, men det är så många smådetaljer som måste fixas till så det tar sån jäka tid.
Utöver det har jag idag hunnit göra en presentation och påbörjat ett inlämningsarbete i filosofi. Till imorgon ska jag göra en muntlig presentation i Svenska C, på onsdag eller torsdag ska jag lämna in en fet hemtenta i Historia B, en inlämning i naturkunskap B och även en foto-uppgift i fotografisk bild.

Och förutm skolan så har jag ju en gullig häst som ska skötas till 100% varje dag. Och eftersom jag har projektredovisningen efter skolan på onsdag så slutar vi inte fören vid 17.30. Imorgon har jag också en miljon andra saker som ska göras, och så ska jag äntligen få hämta hem min ridstövel som varit inne på lagning!

Idag åkte jag iaf ut till stallet direkt efter skolan. Royne fick gå ett halvpass i ridhuset. Han känndes väldigt stum och oengagerad, så jag jobbade mycket i skritt för att han skulle lossna ordentligt. Skyndade mig ordentligt i stallet så att mamma kunde komma och hämta mig vid 19, eftersom hon skulle på Clinic för Fia i v-by. Jag hängde med upp eftersom jag skulle övningsköra. Clinicen var väldigt bra och Fia kommer alltid med så bra liknelser och olika metoder för att lösa problemen!

Nu måste jag börja med arbetet i svenska som ska redovisas imorgon!
På återseende!

image description


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej!

Nu har jag en bloggtävling där du kan vinna en superfin grimma!:D Kolla gärna!:)



http://slowmotionphoto.blogg.se/2012/may/bloggtavling.html#comment



Kram <3

2012-05-09 @ 17:04:55
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0