Senaste dagarna

Igår red jag lektion för Emma igen. Det gick ungefär som i måndags, alltså inte särskilt bra.. Det "konstiga" är ju att han är väldigt snäll trots att han känns hemsk att rida. Han bjuder på framåt och är aldrig tråck mot skänkeln. Vi körde ett ganska kort men intensivt pass, och Royne var sjöblöt efteråt. Red öppnor och förvänd sluta för att få bogarna på plats. Det blev bättre, men aldrig helt bra.
Vi kom iaf fram till att jag inte skulle tävla idag, just eftersom ha inte kännts så bra på träning. Men vi ska träna ordentlgit i helgen nu så att jag kanske kan starta på söndag istället.

Eftersom det itne blev någon tävling idag så red jag ett pass i ridhuset imorse, och det gick inte mycket bättre än igår.. Jag vet inte riktigt vad jag gör för fel..! Emma ska antagligen rida honom åt mig imorgon, med förhoppningen att hon ska kunna få loss honom lite ordentligt. För det är just där vi främst tror problemet ligger just nu - att han är väldigt oloss.

När jag var klar i stallet åkte jag med mamma till v-by stallet där de hade KM. Alltid så roligt att träffa alla människor där! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0