Det som absolut inte får hända..

.. det hände idag - Jag försov mig!! 
Mina föräldrar befinner sig just nu på Kanerieöarna och jag är alltså ensam hemma. Alla vet att jag har lite svårt att vakna på morgonen, så jag gick och la mig tidigt igår. 
Imorse då? Jo men jag vaknade, tittade på klockan som jag tyckte visade 3.30. Konstigt var ju bara att det var ljust uet?! Kollade igen. 7.30. HELVETE! Förstå paniken när man egentliten börjar jobba kl 06.. Kastade mig upp ur sängen, skickade ut Kennie på baksidan, på med kläderna och iväg till jobbet! Som tur var hade Lussans personal fodrat så jag fick bara slänga på hästarna täcken och benskydd och skicka ut dom i hagarna. Kaos-morgon delux! 
 
Dagen flöt på bra efter 10, jag red fram Queen åt Emma och skrittade ut en sväng på Fanelia. 
När jag skulle ta in Royne från hagen på eftermiddagen så möter jag en lös skenande häst på vägen.. Royne och hans kompis blev lite smått uppspelta av den springande hästen som sedan skenade runt på anläggningen.. Men det gick bra, Royne kom in utan ett endaste litet sår! 
 
Imorgon ska jag rida Royne i ridhuset på morgonen. Han har inte sett ridhuset sedan i fredags ( tror jag det var..?), vi har bara rejsat i skogen. Laban ska få träffa veterinären på eftermiddagen. Sen ska allt packas inför helgens tävling i Högbo. Jag kan ju tyvärr inte åka med och tävla, men eventuellt ska jag åka med Fanelia och Qui ändå. 
 
Såhär ser mitt alarm ut varje morgon..! Dock kan jag lugna er med att jag inte går upp vid fyra, det är bara alarmet som inte ville ställa om sig till vintertid (gillar nog inte heller vintern..!), så den ringer en timme senare. 

Kommentarer
Postat av: Anouck

Stackarn. Men vilken tid fodrar du ?. Låter okristligt tidigt, även om klockan visar en timme fel ...

Svar: Vi morgonfodrar kl 6 varje dag :) Hästarna får tidig middag (redan vid 19), så då måste vi morgonfodra så tidigt! Det ÄR omänskligt tidigt, men vad gör man inte för de fyrbenta ;)
Karro & Royal

2012-11-09 @ 02:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0