Inte alltid som man tänkt sig

Planen från början var att jag idag skulle trimma båda hästarna i ridhuset och sen bege mig med RoyBoy upp till Högbo. Laban skulle under helgen bli omhändertagen av Ellen och Maria.
Sen ändrades planen, och jag skulle åka till Högbo utan häst. Dock skulle båda hästarna fortfarande ridas av Ellen och Maria. 
Men allt blir verkligen inte som man tänkt sig. Laban var hos veterinären igår och är ordinerad en veckas skritt för hand. Royne är inte alls på hugget och väntar till på onsdag då Chris kommer. 
Dock var tanken fortfarande att jag skulle åka upp till Högbo imorgon, men med Fanelia och Qui. Dessvärre så körde det ihop sig lite med hundvakt osv, så jag kommer inte komma iväg imorgon. Jättetråkigt verkligen! Jag tycker det är så himla kul att vara på tävling och få se en massa fina hästar. Men jag måste sätta mina egna djur i första hand, no matter what! Jag får ändå en ordentlig dos av tävling nästa helg, eftersom vi tar tre hästar med oss och åker ner till Helsingborg då! 
 
Så imorgon ska jag ändå vara i stallet snortidigt eftersom jag har lovat att skjutsa Ellen (det är hon som jobbar och jag får vara ledig hela helgen!). Har dessutom lovat att hjälpa till att skicka iväg Fanelia, Qui, Emma och Elisabeth. Alla vet ju att det tar betydligt längre tid om de ska lyckas komma iväg själva ;)
 
Avslutar detta inlägg med ett litet skämt..
Vad sa Nils Karlsson Pyssling till krogvakten?
"Är det chill i vippen?"
 
Tack och adjö! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0