Tiden räcker inte till..

Igår red jag inte en enda häst! Emma red Labis och Royboy vilade. Trots det var jag inte hemma fören vid 20 och somnade som en stock i första pausen i Greys Anatomy.. 
 
Innan klockan var 8.30 imorse så hade jag hunnit mocka åt båda hästarna, rykta Laban och rida honom. Effektivt, eller bara uppe omänskligt tidigt...? Laban känndes iaf ganska bra efter att ha blivit ordentligt genomriden av Emma igår. 
Emma red Royne idag, och hon tyckte han känndes väldigt mjuk och framåt, men det är lite svårt att svänga till höger.
På eftermiddagen red jag fram Queen åt Emma, hej och hå vilken häst det är när man väl får i växeln! Herrejösses! Jag tyckte att Emma och jag kunde byta häst - hon kunde få Royne så fick jag Queen! Tror inte hon nappade på den idén ;) Skämt å sido, Royne är en riktig pärla och jag skulle absolut inte vilja byta bort honom, men Queen är så otroligt enkel i jämförelse med Roy! Har man väl fått i växeln på Q så är det bara styra lite!
 
Ägnade kvällen åt att klippa Laban. Han såg verkligen ut som Lejonkungen.. Allt var frid och fröjd till en början, men efter två timmar (glöm inte att han är fux.. = omöjligt att få snyggt..) hade han tröttnat TOTALT + att kvällsmaten blev serverad. Då blev han dum och jag fick ge upp. Tror det hade funkat bra om jag bara haft någon som kunde håll i honom, men nu var jag ju hlt ensam. Ska klippa klart imorgon, men var tvungen att varna Elena lite eftersom hon har morognfodringen. Hon fick lova att inte skatta åt honom, han kommer ju bli ledsen då! ;) Inte nog med att han ser ut som ett härke från närke, han kommer bli utskrattad också!
Dock tänker jag inte bjuda på någon bild av klippningen. Dels på grund av just att han inte är riktigt färdig, men också för att han fick en fruktansvärt ful färg (han bytte guldfuxen mot beige..) och för att han såg så tunn ut utan all päls haha! Fick lite ont i hjärtat och la på massa täcken så att han inte ska frysa! Okej, massor var att ta i, men ni fattar. 
 
Imorgon ska Emma rida Laban igen och jag ska rida lektion för henne på Royne! Bra dag med andra ord (hoppas jag.. förutsatt att det går bra såklart!)
 
Bjuckar på en bild från gårdagen då jag och Elena skrittade ut i det otroligt mysiga vädret! 

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

SV; Haha, ärligt talat var jag nog lika rädd som Kala där ute i bushen, usch och blä på allt mörker!!

2012-11-04 @ 12:40:34
URL: http://tavlingsduon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0