Dagens ridpass 15/10 2012 Laban

Red Laban efter jobbet idag. Eftersom regnet vräkte ner så skrittade vi fram i ridhuset. Jag brukar annars alltid skritta fram ute för att han ska få gå åtminstone lite på hårt underlag, lite är bättre än inget ;)
 
I början känndes han ganska fin, lugn och avspänd utan att stänga av. Lät honom värma lugnt men ganska länge innan vi körde på. Efter skrittpausen blev han sådär tråck som han kan bli ibland. Drog tyglarna ur handen på mig i avsaktningarna till skritt och blev allmänt skitjobbig. Men vi gjorde en miljon övergångar trav-skritt-trav, och tillslut gav han med sig och blev ganka fin. 
Jag tänkte avsluta passet med att göra några uppridningar på medellinjen i galopp, och efter några försök blev det ganska rakt (eller åtmintone lite rakare än innan..). När jag ändå befann mig vid X kunde jag lika gärna rida igenom ett program, vilket blev MsvC1 eftersom jag kunde det från gårdagen. Det gick faktiskt riktigt bra, helt klart över förväntan iaf! Duktiga lilla Laban! 
 
Imorgon ska Labisen kanske få spriga i skogen, beror på om jag får något sällskap hehe! Royne sk gå dressyr på träns. Vet dock inte riktigt hur jag ska planera min dag, eftersom jag jobbar 10-17 och Royne gillar inte att ridas på morgonen. Det är ju nämligen kurs i ridhuset, men är vädret ok så kan man ju vara ute. Regnar det är det ju dock inte lika kul, och kursen slutar som vanligt vid 20.. Inte jätteroligt att gå ner och rida då direkt. Jaja, vi får väl se. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0