Duger inte!

Ännu en fruktansvärt dålig riddag! 
Var riktigt otaggad när jag gick ner med Roynis till ridhuset på kvällen. Efter gårdagens dåliga pass så kännde jag att jag verkligen behövde hjälp idag, men det blev inte så. Satte faktiskt på gramanen för första gången på säkert en månad, men jag ville verkligen ha honom helt med mig idag och därför fick gramanen följa med. 
Trots det så fick vi inte alls till det. Han var spänd, jag var trött och vi jobbade bara emot varandra. Börjar dessutom undra om det är något som inte står rätt till nu igen.. I höger varv hittar vi inte traven - antingen blir det ponnytrav, galopp eller passage... Den där BRA traven som han faktiskt har nu verkar ha gömt sig långt inne. I vänster varv går det bra, men just i höger.. Jaja, jag ska rida på en vecka och se om det blir bättre, annars får jag åka in med honom till Chris helt enkelt. 
 
Imorgon ska han få vila och på tisdag ska han ridas igen. Onsdag eller torsdag ska Emma rida honom. Hon ska nämligen börja rida honom lite nu, så att vi under den kommande vinterträningen kan hoppa ännu några steg uppåt på utvecklignstrappan! Kan Emma rida honom en dag i veckan (som planen är) så tror jag att det kommer bli betydligt lättare för mig sen.
 
Nu: sovdags. Uppstigning 05.00 som vanligt imorgon! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0