En tävlingsdag senare

03.40 ringde min väckarklocka imorse..  Wehåå!
 
på framridningen känndes det vädligt spänt och stressat - dåligt underlag, lite tight med tid och rörigt på läktaren. Men jag tyckte att jag fick igenom det mesta och han känndes helt okej. Inte riktigt sådär pigg och framåt som han varit sista dagarna, men han är ju trots alt ingen morgonhäst heller. 
 
Väl inne på banan så segade han ihop totalt.. Traven känndes k a t a s t r o f, skritten ganska dålig och galoppen för det mesta okej men aldrig bra. Dessutom red jag fel! La andra travdiagonalen vid M ist för vid R, men kom på mig själv innan domaren hade blåst så jag slapp ett sånt där jobbigt stopp utan kunde istället bara fortsätta rida och lägga en volt. 
Jag gick ut från banan och frågade mig varför han höll på som han gjorde..? Han var ju aldrig dum, men han vart ju så seg, och med tanke på hur fint han sprungit sista dagarna så förstår jag inte varför. Jag trodde verkligen att jag hade hittat "on"-knappen...
Vi knatade upp till transporten, klädde av och på Royne och gav honom betforvatten och morötter. Efter en stund ropade de ut mitt resultat. Jag tippade på 53-55%, för så illa känndes det. Men icke - 62% blev det! Trodde först att jag hade hört fel eller att der räknat fel, men inte det heller. Vi hade en salig blandning mellan treor och åttor. Inledde starkt med en trea, för att sedan i första öppnan slå till med en åtta! och sådär höll det på genom hela programmet. 
Med det resultatet låg jag på placering fram tills det bara var tre ryttare kvar. De gick om alla tre, med all rätt. Man ska inte vara placerad på 62%. 
 
Summa sumarum: jag är ändå missnöjd med själva känslan i ritten, trots att poängen var okej! På filmen ser det dock bättre ut än vad det känndes, alltid något! 
Men nu är vi färdigkvalade till MsvB, så vi får se om det blir en MsvB debut i Högbo i november.. Vi åker till Vänsta på lördag för att rida en MsvC2, bara för att komma ut och träna. För ännu känns inte Msvc allt för enkelt tyvärr. 
 
Dessvärre togs inte en endaste bild idag eftersom mamma glömde kameran i bilen. Film har jag, men jag har inte riktigt fattat hur man får in den i datorn (ny filmkamera..).

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad roligt att ni klarade sista kvalet till MSV:B!!

2012-10-22 @ 07:46:29
URL: http://lilatiger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0