Senaste ridpassen - Laban

Söndag: Laban vilade och gick på promenad som vanligt med Josephines föräldrar.
 
Måndag: Skrev lite kort om det ridpasset tidigare, och har egentligen inte så mycket mer att säga om det än vad jag hade då. Men Labisen känndes fräsch och framåt, lite stel i vänstersidan men annars fin. Efter lite jobb med att få loss den sidan så blev även det bra. Det var ju första "riktiga" riddagen efter vilan, så red inte särskilt länge.
 
Tisdag: Blev nattpasset för Labans del, eftersom jag tränade Royne först och skulle rida Laban efteråt. Men då fick vi å andra sidan vara nästan helt ensamma. Men lillen var riktigt duktig. Emma var i ridhuset och hade lektion, så hon kollade på honom lite snabbt och tyckte han såg riktit fräsch ut. 
 
Onsdag: En riktigt bra riddag denna dag! Först Royne som gick som tåget på morgonen, och så Laban som gjorde ett riktigt kanonpass på kvällen. Kändes mjuk och fin i kroppen, lätt för hjälperna och allmänt jättefin! Kunde hålla en bra takt genom hela passet och arbetade på super. Riktigt, riktigt nöjd med honom! Är så himla taggad på att få igång honom ordentligt nu. 
 
Torsdag: Vilodag som vanligt för pållisarna. Förösker låta båda vila torsdag och söndag, förutsatt att de inte ska tävlas på lördagen. Söndagar är jag ju ledig och Josephines föräldrar har hand om L, och torsdagar har jag halvdag så då är det skönt att inte ha sjuttioelva timmar kvar i stallet efter jobbet. 
 
Imorgon blir det ett dressyrpass på morgonen. Ska försöka få med mig Maria på en uteritt i nästa vecka, så att Lillemannen får springa lite i skogen. Tror han skulle uppskatta det väldigt mycket! 
 
Har ju inga bilder på Laban.. Måste få med mig mamsen att fota honom någon dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0